Vimmerby nästa...

Imorrn bär det av till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.. Vi ska dit på en familjeträff för barn med samma diagnos som Freija... det ska bli jätte roligt och framför allt nyttigt för både mig och Marcus =) Freija förstår väl inte så mycket av det än men men... som sagt nyttigt nyttigt!!! Sen på kvällen ska vi på Ölbrännboll med Marcus kompisar.. jag tänkte nog inte spela men väl se på och heja heja =)

Idag blri det en lugn dag här hemma städade hela huset igår så idag blir det nog att ta en promenix i det fina vädret och mest bara vara =)

Igår var Zanna och Emma här och käkade pizza =) Det var jätte trevligt och mycket skratt blev det.

Nu är det blöjbytar dax sen ut en sväng i det fina vädret!!

Bye bye

Bla bla bla blaaa...

Freija sitter och pratar eller pratar hon skrikpratar.. testar sin lilla röst... =) Ibland kan man tro att det är fler en ett barn inne i vardagsrummet när hon sitter och snackar..*S*

Igår var vi hos marcus föräldrar en sväng och firade Marcus som fyllde förra veckan. =) Pia bjöd på mackor och tårta.. mums mums =) Freija hon myste massor med Farmor.. det var ett tag sen dom träffades så dom hade lite och ta igen =)

Idag är det bvc som gäller kl 14 har vi tid med barnläkaren där. ska bli kul och se hur mycket hon har växt sen sist.
När Marcus kommer hem från jobbet har han med sig Zanna och Emma hem oxå det ska bli jätte roligt. Emma var det typ 100 år sen ajg träffade känns det som... och Zanna känns det oxå som 100 år fast det var väl förr förra veckan...*S*
Emma väntar tvillingar oxå ska bli riktigt kul och se hennes mage =)

Till helgen hoppas vi på fint väder som vi kan åka till Vimmerby på familjeträff... =) Det ska bli jätte skoj.. men vi har inte planerat så mycket än. vi får ta det som det kommer.. vi tänkte iaf åka dit på lördagen när alla andra som är där går in på astrid lindgrens värld... jag har inte varit där sen jag var liten... ska bli riktigt roligt... vi hörde även med Niklas, Erika, Max and the twins om dom vill följa med.. hoppas dom svarar ja!!! det skulle vara super duper roligt!!
Nej om jag skulle dra ett varv eller två med dammsugaren. innen det är dax för lite käka för Freija =)

Kram o hej!!

Borta bra men hemma bäst...

Vilken härlig helg vi har haft... kände inte alls för att åka hem i söndax... men det var tvunget... vem skulle annars betala våra räkningar... men till 99% åker vi upp i sommar... Stugan var super bra... jätte fin =) Har inte hänt så mycket där uppe mer än att vi har fiskat, loke trulsan och jag sprang runt i snön i en av backarna på hundfjället. båda hundarna är helt tokiga i snö... =) Sett vargspår och två fina älgkalvar.. jag är glad att det bara var spår av varg vi såg... tror jag skulle få lite smått panik om jag mötte en sån i skogen... Hittade en butik i sälen( www.klkids.se ) som sålde barn kläder så där inne var jag en sväng... var en linnebody till freija.. så otroligt fin!!! ska spara massa pengar till och shoppa där i sommar när vi åker upp.. tjejen som jobbade berättade att dom även sålde via nätet =) Helgen gick väldigt fort... vi kom upp vid 00,15 natten till torsdag sen åkte vi hem vid 12 på söndagen... tror nog jag har gått upp ett antal kg i vikt den hrä resen... känns som det enda man gjorde var att äta och sova....*S* och även glo när grabbarna fiskade... när vi var och fiskade i grundforsen var jag oxå tvungen att fiska.. var flera år sen jag fiskade i fors och jag bara älskar det.. fiska i sjö känns så otroligt tråkigt om man jämför... men som sagt tillbax i sommar igen!!! =)

Idag har jag inte gjort många knop när vi åkte hem i söndax mådde jag jätte konstigt satt och huttrade i bilen och hade jätte ont i huvud och hals... idag har jag feberkänningar så det rä väl nått på gång.. sov lite på fm när freija somnade middag det rä juh så skönt att sova middag =)  Nu ska jag dammsuga i kök och matrum sen blir det att ta det lite lugnt igen..svettas som jag vet nte vad.. Lägger ut lite bilder från helgen. =)

Bye bye...


 på den vänstra sidan av huset bodde vi =)

 vårat sovrum   
 köket 
 vardagsrum
 utsikten från stugan 

 trulsan står och beundrar utsikten

 jag & Freija vid fiskesjön 

 utsikt... =)

 trulsan har snott F's Gym 

 Grundforsen

 Fiah och jag vid hundfjället   
                                                           


 Jag och Loke på sälens flygplats.*S*

  Husse och Loke vid stugan




Får lägga in mer bilder en annan dag för nu vaknade lilla Freija... =)






Marcus födelsedag och semester tripp =)

Dåå var jag tillbax igen... =) Nu har vi äntligen en fungerande skärm.
Idag är det min sambos födelsedag!!! Och senare ikväll åker vi till Tandådalen.. det ska bli riktigt skönt att komma från stan ett tag... Vi har hyrt stuga där (eller stuga och stuga ett stort hus med alla tänkbara bekvämligheter ) det är pappas 50 års present från mamma och vi barn... ska bli riktigt roligt!! Vi hoppas på bra väder och massa fisk när vi fiskar =)

Det har varit ganska mycket att göra sen sist jag skrev... min mormor har fyllt 70 år. Hon fyllde i fredax så då var jag och mamma där och firade henne sen på lördagen vart hon bjuden på middag av oss i söderköping på Maritime inte nått ställe jag tänker gå till igen.. men mormor tyckte det var bra så då är vi nöjda... jag tyckte maten var dålig efterrätten var det som jag tyckte var gott =)  Söndagen var vi på smultronstället och käkade glass... riktigt gottit =) Mycket glass blir det juh alltid när man äter där... Sen efter söndagen har det mest blivit att packa och tvätat här hemma... lite städande oxå.
Nu ska jag ta och fixa till mig. Mamma, pappa jag och Freija ska åka och handla det som vi ska ha med oss idag!!

Ska se om jag kan blogga nått när vi är "där uppe" marcus skulle ha med sig datorn sa han =)

Kram och hej....


         
syrran och jag i sörping         Freija och jag på Maritime


En glad Freija bredvid mammas stora glass på smultronstället =)

Helloo

Fortfarande är skärmen till datorn trasig... nu sitter jag på jobbet för att vi ev ska åka till Stockholm. Marcus ska göra klart en bilaffär och jag ska bara med som sällskap =) Men nu vetjag inte om det blir nått...satt hela dagen på jobbet igår oxå för det var då vi skulle åkt.. men sen vart det massa strul... och nu strular det fortfarande... så vi får se hur det blir...

Snart är det dax för oss att åka på fiskeresan... det ska bli riktigt skönt och roligt!! Men först nu i helgen ska vi fira min mormor som fyller 70 år... vi ska gå ut och käka i söderköping på lördagskvällen och sen på söndagen ska vi ev käka på smultronstället innan dom åker hem... Hoppas att vädret blir kanon i helgen!!

Nej nu måste jag göra nått..... har blivit lite uttråkad... omdet inte blir stockholm typ nu... så åker jag nog hem och städar ist..*S*

Bye bye...

Dålig uppdatering....

ja skäms på mig.. m en jag har en bra anledning... våran skärm till datorn har gått sönder så det är inte så lätt o se vad man skriver..*S*
Just nu sitter jag hos mamma och pappa... det tittas på hockey =) Jag tog en liten paus och satt mig här...
Det har inte hänt så mycket här för tillfället vi har mest bara varit... Imorron ska jag och min mamma åka till mormor och morfar en liten tripp och på eftermiddagen/kvällen ska jag marcus och Freija gå ner till minneskonserten i blacka... vi får  väl se om vi kommer dit eller om det blir en skön hemma kväll... Söndagen ska vi åka till landet och käka mat med marcus päron... ska bli riktigt mysigt har inte varit på landet på typ ett år... vi var inte där så mycket i somras.. vart så åksjuk bara jag satt mig i bilen...
Nej nu ska jag fortsätta se på tvn... jag skriver mer så fort vi får fix på skärmen =)
Tack och hej!!!

BYE BYE


Trött

Ja då var hela denna helg slut då.. tråkigt så idag ska snart Marcus åka och jobba.... Har inte funnits någon tid att skriva något blogginlägg på hela helgen.. det har gått i ett hela tiden..
Valborg firades ihop med våra grannar och vänner till dom och vissa även till oss..*S*  vi grillade och var och tittade på en brasa lungt och skönt!! =) Vart en ganska tidig kväll oxå tror vi  kom i säng ltie efter 00 nån gång... =)

1 Maj åkte vi in till stan med våran fin fina veteranbil för att medverka i det stora tåget =) Det var jätte skoj... man blir juh jätte sugen på vad som komma skall denna sommar... Nästa gång vi ska göra nått med den är den 6 juni då vi ska till Skänninge =) Det var väldigt mycket bilar det här året vilket var askul. När vi hade åkt klart i tåget åkte vi vidare till Norrköpings veteranbilsklubb där vi grillade och umgicks med massa folk.. jätte trevligt =)

2 Maj åkte vi till Ringarum för att delta i Lex & Theos dop. Det var jätte fint  och Freija skötte sig kanonbra i kyrkan... hon testade akustiken några gånger och skrattade åt sig själv för att det ekade så fint..*S*  Efter dop och kaffe bar det av hem igen jag och Freija var dunder trötta efter allt som hänt både torsdag och fredag och lördagen så vi tog en lugn hemma kväll med tv tittande medans Marcus åkte tillbaka till Ringarum till hans kompisar som hade fest... det var nog tur att vi var hemma för Freija vart jätte gnällig och ville inte alls sova utan bara bli buren och kunde inte slappna av... men efter mycket om och men somnade hon.... =)

3 Maj fyllde Freija hela 6 månader... inte för att vi gjorde så mycket för det..*s* vi  var mest hemma och tog det lugnt... Mamma, jag och Freija åkte en sväng till sörping för att äta glass... där var det även marknad märkte vi när vi kom dit så det vart en tur där oxå... =) Sen när vi kom hem firade Freija sin dag med Biffstroganoff det var jätte mumsigt tyckte hon...*S*

Nu är det en ny dag och jag vet ärligt talat inte vad vi ska göra.. så det blir nog en lugn dag med lite plock här hemma... Ska bli skönt o bara vara lite... =) Igår kväll så kändes det precis som jag hade urinvägsinfektion men nu känns det bättre så jag hoppas att jag slipper det... annars blir det att åka till Vårdcentralen idag och lämna urinprov... har juh inte haft UVI på jätte länge ett tag så hade jag det var och varannan vecka.. men nu är det säkert 7-8 månader sen.. fick det juh en gång ordentligt när jag var gravid ... inte kul det...

Nej nu ska jag äta frukost med min sambo sen göra lite nytta tror jag..=)

Lägger in lite bilder från helgen!! =)


Valborg... =)


Freija i veteranbilen =)


Akta dig du....*S*


Somnade på vägen hem från Tåget


Biffstroganoff riktigt gott =) Vill du ha en puss???

Nej nu ska jag ge fröken lite frukost...

Bye bye...


RSS 2.0