Snorigt...

Idag är vi hemma... dels för att natten varit jobbig och dels för att lillagumman är lite snorig... och den stora gubben är oxå snorig.*S* Det är jobbigt när dom små inte mår bra.. nu vet jag juh att hon är snorig och förstår juh att det kan vara därför som natten varit jobbig... men alla dom andra nätterna hn är vaken o vägrar sova då undrar jag vad som rör sig i hennes lilla huvud...
När vi var hos läkaren i måndax så tyckte jag vi gick därifrån med samma vetskap som innan eller ja just det hon sa att det verkar iaf vara nått övergående... jaaa vilken tur vi har!!! Så det var bara o bita ihop o låta henne sova så nära det bara går för det är juh där hon sover som bäst.
Ja vi testar väl ett tag igen.. *suck* det är bra jobbigt o inte få sova jag kan juh säga att koncentrationen blir lika med noll på jobbet... men jag har juh jobbat ändå.. men svårt är det...

Idag är juh då torsdag och imorrn är vi lediga.. =) Vi ska åka upp till sthlm och träffa Therese, Neo och Wille. det ska bli sååå mysigt och sååå roligt!!! Vi ska sova kvar tills lördagen skönt o kunna ha nästan hela lördagen oxå!! På fredagen så ska vi till Nacka HAB och träffa några andra familjer som har barn med samma diagnos som freija.. ska bli sååå roligt det oxå!! =)

Och Freija då som är hela 15 månader nu.. herregud säger jag... vad tiden bara springer iväg... Nu har var det typ en månad sen hon släppte taget o började gå med staplande steg... nu ja nu vet man aldrig vart man har henne... hon nästan springer runt.. det är himla kul o se hur hon löser problemen som kommer på vägen... tex att loke ligger i vägen eller att det ligger nått på golvet..*S* hon är väldigt bra på problemlösning våran lilla dam!! =)

Nej nu ska vi ta o gå upp till sovrummet o se om vi kan sova lite jag är jätte trött och freija ser ut som att hon kan behöva vila lite hon oxå =)

Bye bye!! =)


Gräsänka...

Är just vad jag är idag/kväll/natt/morron... =) Marcus är på kurs i sthlm och kommer hem imorrn kväll... Det är jävligt tråkigt o vara här hemma själv... eller själv o själv.. freija och vovvarna är juh hemma...men freija somnade när kl var 20.00 i soffan så hon fick sova där tills jag kände att jag ville gå upp o sova...men nu ligger vi båda här i sängen o jag ska väl försöka sova... har fortfarande jordens j*vla magkatarr... hoppas att det snart går över... Imorrn ska jag försöka städa här hemma.. skulle gjort det idag men lillgumman ville vara med heeela tiden.. det gick inte så där jätte bra då...

Idag har jag suttit o letat klänning och skor på nätet.. vi är nämligen bjudna på bröllop i april.. =) och jag tro rjag har hittat en klänning jag kan tänka mig att ha på mig =) Nu är det bara skorna kvar.. vad ska man ha för skor då?! tåls o tänka på..

Nästa fredag ska vi till sthlm igen på HAB träff.. det ska bli jätte roligt... känns alldeles för länge sen vi träffade therese, wille och neo...

Nej nu tror jag att jag oxå ska slå ihop mina blåååå... o sova lite ska ringa o väcka marcus imorrn vid halv 7 så han kommer upp i tid tills sista mötetdom ska ha imorrn...

Neej dax att sova då..

gonatt gonatt...

Idag är en trött dag..

Känner mig inte alls fit for fight idag... usch vad jag har sovit dåligt inatt.. och mest berodde det på mig själv och inte freija.. hon sov väl inte så jätte bra heller iofs men det var inget jag tyckte var jobbigt... Har haft jordens jobbigaste magkatarr inatt.. trodde att jag skulle behöva spy ett antal ggr... bläää!!
Nu sitter jag på jobbet och väntar på att kl ska bli 18 så vi kan få åka hemåt. Imorrn åker marcus på kurs och ska vara borta tills onsdag... tänk om jag oxå kunnat åka upp till sthlm!!! men men det vart inget med det...
Pratade även med den där sköterskan som skulle ringa ang freijas sömnstörningar... vi ska få komma dit redan på måndag det känns super duper skönt!!!

nej nu måste jag visst sluta för marcus vill ha sin dator.. men det vart iaf en liten uppdatering!!

bye bye

Melodifestival =)

Då börjar dom här underbara lördagarna igen.. =) Vi har som tradition att umgås med familjen Maxlunds och käka lite mat och dricka gott och sen se på just melodifestivalen!! såå himla mysigt!!  Så nu inväntar vi marcus så vi kan göra oss klara inför kvällen =)
Dagismötet gick bra i torsdax mycket intressant och mycket trevlig personal.. tror inte det kommer bli några problem att inskola freija ... Skönt det!!! hon gick iväg själv med dagispersonalen när vi var där o brydde sig inte särskilt mycket om oss.. känns bra!!! Nu ligger ju dagiset i navestad men kommer redan i sommar att flytta till Rambodal hoppas vi hittar något fint hus eller lägenhet att bo i snart!! eller en tomt som man kan bygga på!! det skulle inte vara fel!!!Ja vi får se vad vi hittar på ... Håller på o ska få en tid hos en sköterska som är specialiserad på sömn störningar o se om vi kan komma på nån lösning  på freijas problem!! Hoppas hoppas!!!
Imorrn ska vi på dop!! det ska bli mysigt det är min kusins lilla kille som döps ska bli mysigt o träffa alla kusiner igen!! det var juh ett tag sen nu.
Nej ska börja leta fram lite melodifestivals kläder då.. lite glitter kanske??
Bye bye på er!!



Det här är riktigt fredagsmys =)

Snö kaos!

Nu får det väl ändå vara nog med snö? Visst jag älskar snön men hallå i normala mängder?! Har vi haft så mycket snö under min livstid tro? Inte vad jag kommer ihåg iaf. Natten har varit kaos det oxå. Freija somnar så snällt på kvällen men efter ett par timmar vaknar hon och är jätte lessen.. ingenting funkar. så vid 8 imorse gick vi upp då hade vi legat o lekt i sängen ett par timmar... sen blir hon jätte trött vid 10 igen så det var bara o gå o lägga sig en stund... Visst funkar det när jag är hemma med henne.. .men när man jobbar bli rman juh helt knäpp i huvudet... men men... nu ska jag ta o fixa lite här hemma... ska ta o baka en sockerkaka.. ska ha en med citron och vit choklad i tänkte jag =) mumsigt!!
Imorrn är det juh då dagismötet... ska ta fram lite info om freijas diagnos så dom vi ska träffa imorrn kan få läsa lite. Sen på kvällen ska vi hem till Linn och Kim. Linn fyller år så vi ska fira henne =)

Nu ska det bakas sockerkaka... sen ja inte går vi ut idag inte.. känns jobbigt med all snö... kanske blir nån tecknad film eller så för freijas skull..*S*

Bye bye

 Tokiga Loke =)

Kaskad krääks... bläää

Igår natt vaknade jag vid 02 tiden av att lilla freija verkligen gjorde en kaskad spya... på hela mig och hela henne... bara o gå upp o tvätta av båda oss.. sen hade hon jätte svårt att sova.. bara låg och gnällde och ville inte alls vara med... det spelade ingen roll hur vi låg... tillslut fick jag sitta upp i sängen med henne på bröstet då somnade lillgumman...  så igår var man inte sig själv på hela dage... tråkigt att det ska behöva vara så svårt o sova.. det har juh hållt på ett tag dom är sömnstörningarna... inatt var det likadant fast utan kräkset.. mycket gnäll och gråt.. vet inte vad jag ska göra... fick tipset att det kunde vara polyperna?! hoppas det kan vara så...

Igår var vi hemma hela dagen freija var gnällig och trött hela dagen... men åt bra och fick behålla det så det var juh skönt! Idag har hon oxå varit jätte trött vi somnade på förmiddan efter mycket om o men.. tror hon var övertrött... inget var bra men tillslut så somnade hon... hon hann väl sova i kanske 5 min sen kom pappa marcus hem för att fixa med en bil som har blivit ståendes på gården... det resulterade i två hel tokiga hundar som bara skällde och skällde av lycka för att husse kom hem... Och självklart vaknar lill freija av det... så hon vart väl inte så jätte glad... men vi var uppe ett tag käkade lite och sen intog både hon och jag sängen.. tror nog vi sov iaf en timma kanske en o en halv till o med... eller iaf hon.. jag låg och funderade på min 30 års fest som håller på o planeras... =) ska ha den i sommar men det är en del grejjer som jag måste kolla upp redan nu... fick vissa riktigt bra ideer när jag låg där o filosoferade... =) det kan bli riktigt bra..  vet i faan hur man ska bjuda bara.. hur många man ska bjuda.. vart man ska dra gränsen!? jag satt o skrev en lista för ett tag sen bara för o se hur många jag kunde tänka mig att bjuda... det slutade på runt en 75 pers.. hm...  ja sen kommer juh säkert inte alla... men sen kan jag juh välja att ta bort ltie folk oxå.... hade tänkt från början att 50 pers vore lagom så jag får nog skala ner lite på det.  Oh men jag längtar tills det är dax vilken fest det kommer bli... =)

Imorrn är tanken att jag ska jobba igen... ska bli skoj som faan.. =) längtar till o med.. Freija ska vara hos mormor o morfar där får hon det bra dom busar som bara den=) På torsdag ska vi på möte med dagis igen... det ska bli spännande då ska vi få se hur dagiset ser ut, träffa personal och sitta ner o prata om freija =) Våran arbetsterapeut från hab ska med oxå det blir kanonbra!!

nej om jag skulle ta o göra lite nytta idag då kanske.. började fixa till lite igår men jag tycker det ser likadant ut idag.. *suck*

Bye bye på er alla!!


 vad har du i munnen mamma???


RSS 2.0