Helgen...

som var har varit jätte mysig... =)

Fredag var vi hos mamma och pappa grillade lite och bara var... =) Freija har fått en skrinda av sin mormor och morfar så den har hon åkt i... =)

Lördagen var vi och plockade svamp det var så lungt och skönt i skogen...vi hittade en del svamp som vart en en JÄTTEGOD svampsås senare när vi grillade (igen)

Söndagen fick vi ett ryck och åka till Stockholm för att hälsa på Therese, Wille och Neo... och Knutte deras inneboende den här veckan... =) Det var jätte trevligt men tiden gick väl lite väl fort tyckte jag!!! Vi käkade gott och snackade massa skit... vi hann även med att gå en sväng på en marknad där vi köpte chockladbollar eller ja vad det nu var!? dom var ganska goda iaf...*S* Freija och Wille lekte och busade dom såg ut att ha skoj =) När vi åkte hem somnade Freija nästan på en gång och sov hela vägen (nästan) själv somnade jag ovaggad när jag kom hem =) Såååå skönt!!!
Nästa vecka ska vi träffa dom igen för en längre träff vi ska åka till parken zoo i Eskilstuna på tisdag sova där till onsdag då dom ska följa med oss hem =) det ska bli jätteroligt!!!

Dagen idag har varit väldigt slö... marcus åkte och jobbade imorse han skulle egentligen ha haft en veckas semester tilll men han tyckte han kunde jobba så han kan vara med när Freija ska opereras ist... skönt det.. så i dag har det varit tomt hemma...Nu när han kom hem hade han köpt ost och kex, godis och chips så det blir en riktig myskväll... kommer nog somna ovaggad inatt oxå. =)

Nej nu vill Freija ha lite uppmärksamhet så det ska hon få =)

Kram kram....

Bloggtorka...

ja jag har inte alls kännt för att blogga på sistonde... det har väl hänt en del menändå så harjag inte haft nån lust...

Vi har fått svar ang freijas MR. Den visade att hon kommer att få genomgå en operation snart vi har inte fått nån tid till det än men det kommer =/  Hon var för trång i mellan nacke och huvud... så den 25 aug ska vi till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att prata med specialister... det ska bli skönt! Då får vi även passa på att hälsa på Therse, Wille och Neo som bor uppe in the big town...=)

I lördags var vi på kolmården och hade träff med några familjer från forumet... det var jätte trevligt... Vi gick runt tillsammans med Therese; wille och Neo det var jätte trevligt... Wille han är 4 år och kör permobil... så duktig han är... han bara burna runt och tutade och grejja =) Jagade mig gjorde han oxå så jag sprang på bra där ett tag..*S*
Dagen gick såå attans fort tillslut var det bara dax att gå till bilen och åka hem. Men vi ska försöka ses snart igen =) JÄtte trevliga människor... Jag har tänkt på att om Freija inte haft den här diagonosen hade vi missat massa trevliga människor... (hm får man skriva så?!)

Nej nu ska jag ta med mig man, barn och hundar hem till mina päron för att bada Freija.. vi har fortfarande inget "bra" vatten!? men men det kommer väl när det kommer...

Förresten var och köpte ny säng häromdagen.. såå satans skönt!! nu sover man bra igen...=)

Dax att dra sig då!!

Bye bye...

Städdag...

Ja dagen började med att vi skulle städa... och nu sitter jag här Freija sitter bredvid i sin vagn och snuttar på en handduk?!  Hon tyckte jag var jätte tråkig som sprang runt med trasor och damsugaren och gjorde vilda protester.. så jag fick sluta med städandet... får återupp ta det när Marcus kommer hem så han kan underhålla henne lite.:*S* Och idag när marcus kommer hem har han semester!!!! Gud vad skönt!!! =)

I onsdax var vi på sjukhuset med Freija för att göra en Magnetröntgen det gick bra och nu väntar vi på svaren som kommer nästa vecka på tors eller fre... men usch vad hemskt det var att söva henne... jag var inte riktigt med heller så när dom gav henne " sovmedicinen" slog hon bara ihop... och det bara brast för mig.. shit vad jag grät... men men det är skönt att det är över nu!!! Annars har vi bara tagit det lungt.. har ju inte varit det bästa vädret heller.


Jo just ja. .powermeet var jätte roligt ganska lungt iår mot vad det har varit... skönt det!! Freija var jätte duktig och sov bra när vi inte var hemma.. skönt och veta nu när vi ska åka till öland!! Fredagen var det jordens jävla åskväder jag har nog aldrig varit med om maken till oväder det blixtra och dundra precis överallt... det lät nästan som ett stor fyrverkeri...

Och självklart hade det juh varit oväder här hemma oxå så att åskan hade slagit ner i hydrofonen här på gården så vi hade inget vatten ordentligt.. så vi bodde inne hos Marcus päron från  söndag till tisdag. men nu bor vi hemma igen... =)


Imorrn ska vi på kusinträff med mina kusiner det ska bli såå attans roligt det var såå länge sen vi träffades allihopa. Vi ska grilla och snacka massa skit!! =) kanske ett glas vin eller två går ner =)

Söndag ska vi på dop i ödeshög det är Saga som ska döpas det ska bli roligt det är med Sagas föräldrar och saga oxå då som vi ska åka till öland med... Det längtar jag nått så fruktansvärt till =) Hoppas vi får bra väder bara!!


Nej om jag skulle fixa lite nu medans Freija äter lite ersättning...


Bye bye




Freija i bilen packad och klar för att åka till powermeet =)


Powermeet

Just nu sitter jag uppe på powermeet sitter på ett ställe där vi ställer ut bilarna från jobbet. Solen skiner även fast smhi säger att det ska regna och åska... *S* Idag är väl vädret skönare än igår då det var helt otroligt varmt!! Igår kväll vart det lite vindrickande och cruising mycket roligt!! Idag blir det en tripp till ett köpcentrum käka "tjockpizza" och dricka vin... och självklart en cruising tur ikväll =) Freija tycker det ä rjätte kul att träffa nytt folk igår satt hon och en till liten tjejja som var två veckor yngre än F och busade på en filt det är så roligt att se hur hon leker med andra barn... =)
Nu ska jag fixa lite..
ha det kanoners =)
BYE BYE


Onsdagen den 1 Juli

Jahoopp då var det Juli då... herregud vad faan är detta.. dagarna bara springer iväg... snart är det väl den 3 nov och Freija fyller 1 år... shit shit...
Imorrn åker vi till Powermeet i Västerås och blir där några dagar... det ska bli riktigt roligt känns som det bara var några dagar sen vi kom hem där ifrån men det rä juh faktiskt ett år sen och jag var gravid oxå... men iår blir det nog lite vin drickande.. =)
Igår var Henka, Emelie och Saga här vi började planera eller både började ochslutförde planeringen av Ölandsresan... så nu har vi bokat campingplats vi kommer åka med våran husvagn ner =) och som tur är är den så pass stor att vi får plats alla 6 =)  Det ska bli riktigt roligt!! 5 härliga dagar på öland bara och hoppas att vädret blir lika bra då som det är nu...

Men innan vi drar iväg på det så är det som sagt Powermeet, Sagas dop, Kolmården med kompisar från forumet vi är med i... och marcus har juh semester oxå så det kanske blir nått annat äventyr oxå...


annars har det varit lugnt... helgen vart jätte konstig... på fredagen var vi ute och cruisade runt lite med zannah och charlie det dracks en del vin och jag vart nog ganska lulllig där ett tag.. lördagen existerar inte iaf vet jag inte vad vi gjorde har inte ett minne... så jag trodde söndagen var lördagen.. shit vad besviken jag var när jag vid 7 på kvällen insåg att det itne var lördag utan söndag.. bläääää men den här veckan har juh gått svinfort än så länge... och jag tror juh inte det kommer gå långsamt när vi är i västerås heller... Nej om man skulle byta i tvättmaskin, duscha och packa färdigt... snart kommer mamsen och då ska vi åka och käka =) Gottit!!!


BYE BYE




Saga och Freija busar på golvet!! =)


RSS 2.0