Då var det feber igen...

Febern gav med sig lagom tilll midsommarafton vi packade in oss i bilenmed husvagnen bakom o styrde kosan mot vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Där hade vi en jätte mysig eftermiddag tillsammans med familjen Maxlunds. Tiden gick alldeles för fort o när klockan var vid 18 var det dax att fara mot Hultsfred där vi skulle campa i två nätter.. campingen var jättemysig och jag skulle kunna tänka mig att åka tillbax dit igen... fast kanske nästa år igen och då innan själva hultsfredsfestivalen.. =) Freija badade och hade det jätte roligt hela lördagen mycket bus o stoj... Natten mellan lörd och sönd vart det lite kaos då hon vaknade o verkligen kaskad kräks... hm jahaaa det var bara o städa upp bädda rent o försöka somna om.. men det gick inte ... jag o freija fick gå ut o gå mitt i natten och hon somnade inte om förren vid 06 på morronen o då hade hon varit vaken sen 00,10. så söndagen var hon helt seg och det var antagligen då hon fick feber. för när vi väl kom hem på kvällen hade hon 38,7 i temp... o sen dess har den bara ökat.. nu när jag tog tempen för ca 1 tim sen låg den på 39,6 stackars liten!!! När marcus kom hem från jobbet hade han köpt nybakade munkar och det gick i och det är det ända hon har lyckats ätit idag... och druckit lite jordgubbs mer... stackars freija.. det måste tära på henne att vara sjuk jämt... och på oss föräldrar med när man inte kan jobba så mycket som man vill...

Nej nu ska jag försöka ta mig en dusch i denna värme.. så tråkigt att man inte kan vara ute o mysa ist för o vara inne o glo på film... men sånt är livet... jag hoppas verkligen att vädret håller i sig nu =)
Bye bye på er!!

Feber...

Jahaaa... vad säger man precis lagom tills midsommar kommer såklart febern.. hon hade iofs feber igårkväll oxå men jag trodde väl att det skulle försvinna... hon hade ingen imorse men nu igen... Så nu ligger hon nerbäddad i ett täcke o tittar på ett småkrypsliv... =)
Vi får väl se hur vi ska göra imorron blir väl kanske o stanna hemma o se iaf tills fredag.. dumt o fara iväg o styra o ställa när hon inte mår bra.
Mamma o Pappa sa att vi gärna fick följa med dom till en fiskestuga ist där blir det iaf lungt o skönt... kanske vore nått... ja vi får se...
Så idag har vi mest packat o tvättat... varit hos läkaren med Freija för ajg ville veta hur det såg ut i öronen innan (om) vi åker men allt såg bra ut sååå skönt!! Freija satt blixt stilla hela undersökningen och fick så mycket beröm av doktorn... han sa att barn i hennes ålder sitter sällan så still när dom har massa grejjer i öronen...*S* men jag sa det att hon är van så mcyket undersökningar som hon har varit med om nu.
Satt och läste igenom min gamla blogg igår eller den bloggen som jag skrev under våran sjukhusvistelse usch hade glömt bort massor av det som stod och kände mig helt gråtfärdig när jag var klar. hade glömt hur jobbigt det var.
Ska väl kanske ta och fixa lite med det sista här hemma så det är klart om vi åker imorrn.. vill gärna hinna med o damsuga o tvätta av golvet oxå.

Bye bye på er!!


ja vart ska man börja?

Ja som sagt det har hänt en del sen sist... Freija har börjat på dagis vilket har resulterat i att jag inte kan jobba så mycket som jag kanske skulle vilja...*suck* Hon är så infektionskänslig lillgumman att det nästintill alltid är något, snorigt, feber, öronen, magsjuka?! ja hon har aldrig varit så här mycket sjuk... men det är ju så med alla dagisbaciller..  ja så det blir en del VAB för mig... men tur är ju att jag jobbar där jag gör annars tror jag att en arbetsgivare hade haft svårt med att någon är borta så mycket som jag är...
Sen har vi flyttat från Blacka in till stan igen och det känns riktigt bra!! Vi hittade tillslut en stor 4a på Ljura med uteplats. Nära till både jobb, dagis och sjukhus och självklart till några av våra vänner oxå!! =) Det tråkiga är ju att vi kom väldigt långt ifrån våra gamla grannar Fredrik, Ulrika och Edwin... blir inga såna hära mysiga spontan fikor eller grillningar längre..=( men men dom kanske oxå kommer närmre stan snart... vem vet??
I november är det planerat med ett syskon till Freija och det är vi väldigt glada för... ett litet knytte till =)  Jag längtar som bara den... och jag tror att freija kommer bli en bra storasyster... hon är så snäll mot andra små bebisar... =)
Nej nu måste jag hänga upp lite tvätt.. det vart iaf en liten uppdatering... inte så mycket att hurra för men nu är det packning som gäller inför midsommar o lite mer tvättande.. =) På Midsommar bär det iväg till hultsfred med några kompisar och på midsommarafton ska vi fira tillsammans med pippi, emil och ronja rövardotter på astrid lindgrens värd!! =) det ska bli mysigt!!

Bye bye på er!!

Det har hänt en del...

Sen jag skrev sist och jag vet att jag borde ha uppdaterat för flera veckor/månader sen... men det har varit fullt upp med en heeel del saker... =)
Jag ska verkligen sätta mig ner en dag o skriva om allt som hänt här=)
Nu ska jag o freija ut i det fin fina vädret i väntan på att marcus ska komma hem =)

Bye bye så länge

Hm undrar om jag överhuvudtaget har några läsare kvar!?!?


RSS 2.0