Onsdagskväll

Freija och jag ligger i sängen...Freija har somnat så skönt o hoppas hon sover inatt... hon hade 38 graders feber förut.. bara hoppas att alvedonet funkar så vi får sova lite iaf.

Idag har jag bakat bröd och lagat snitzel, hasselbackspotatis o beasås... mycket gottit.. =) Tog en promenix oxå. Kvällen såg vi idol och oskyldigt dömd... mycket bra som börjar på tv nu igen... =) skönt skönt.

Imorrn ska jag med in till jobbet en sväng om nu freija mår bättre... men som det ser ut nu så blir jag juh hemma... behövde verkligen åka in en sväng... men ja.. vi får se hur det blir

Har inte så mycket o skriva just nu... Freija har fått en gåstol som hon halvspringer runt i.. hon skrattar o härjar som en liten ligist nu..*S* så roligt o se.. =)
Håller på o planerar en ullaredstripp oxå... ska försöka åka innan freija fyller år... hoppas det fixar sig...

Nu ska jag försöka sova medans freija ändå sover... kommer nog bli en jobbig natt det brukar bli det när de tär feber som spökar... *Suck*

Natti natti...

Nu var det ett tag sen...

Ja då ska man passa på o skriva lite här då tänkte jag.. har försökt o sätta mig ner i flera dagar och börjat skriva men sen har jag fått blackout o inte orkat..  får se hur långt jag orkar idag..

Tiden nu efter sjukhuset har varit helt ok... Freija har drömt mycket mardrömmar och sovit dåligt men hon mår bra i övrigt.. vi kommer att få åka tillbax till sthlm för att göra en ny sömnregistrering inom ca 1-2 månader... känns bra tycker ajg!! =)
Annars har det inte hänt så mycket här... vi försöker vara hemma o ta det lungt så mycket som möjligt... ville inte att freija skulle dra på sig nått virus medans ärret läkte...
Men igår tog vi bort plåstret och ärret såg fin fint ut =) skönt!!

Idag ska jag med mamma till ingelsta shopping.. =) eller ja Maxihuset... och strosa runt lite.. marcus ska iväg o vaska guld och är borta tills imorrn... så ikväll ska jag o freija ha en mor/dotter myskväll... ska bli nice!! Sen imorrn ska mamma, syrran o jag och freija åka till min mormor o morfar o käka mat =) gottit..
Men nu ska jag passa på o fixa lite hrä hemma... freija sover äntligen... =)

Bye bye

Nytt inlägg...

På den privata bloggen... www.freijasmammas.blogg.se/privat

kram på er!!

Helloo igen...

Nu har jag kommit på hur jag ska göra med bloggen.
Tänkte att jag gör en underblogg till den hrä jag har...
så just den hrä kommer inte vara lösenordskyddad men
den andra kommer vara det.

www.freijasmammas.blogg.se/privat

kommer snart skicka ut användarnamn och lösenord!! =)

Tack för mig =)


Lösenord...

Från och med nu...eller ja om ett par dagar kommer jag lösenordskydda bloggen.. vill veta vem och vilka som läser... och nu när vi kommer att vara i sthlm så kommer jag försöka skriva en del för att vänner och familj ska bli uppdaterade om hur det går för Freija. Kommer försöka lägga upp mycket bilder på allt som händer och sker... just därför vill jag veta just vem somläser eller ja jag kanske vill välja vem som ska få läsa...om ni vill ha lösenord så skriv en kommentar så fixar vi till det..=)

Bye bye..

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

På söndag kommer Marcus, jag och lilla Freija åker till Astrid lindgrens barnsjukhus uppe i sthlm. Från söndag till måndag natten där imellan kommer det göras en sömnregistrering för att se så hon inte slutar andas imellanåt... På torsdag kommer Freija genomgå en operation för att hon har en inbuktning i nacken hm svårt o förklara men ja hon ska opereras iaf. Ska bli skönt att få det gjort självklart men huaa vad nervös jag är... shit alltså.. Ska försöka skriva på bloggen varje kväll där uppe för att uppdatera er som vill veta vad som händer... natten mellan torsdag och fredag blir det nog inget eftersom freija kommer ligga på intensiven första natten. men så fort vi är på avdelningen igen så får man ha datorn och modem igång... skönt det ... Nej nej nu ska jag fixa lite här hemma snart kommer marcus hem och har med sig sin mamma.. vi ska käka lite mat och snacka...

Lägger in en möööörk bild på mig o freija...
den är från kräftskivan vi hade med maxlunds i lördax...


RSS 2.0