Vilka läser?

Satt just och kollade statistiken här på bloggen den visar juh att ganska många läser men jag undrar juh då vilka då?
jag vet juh vissa men det är juh fler än dom som måste läsa annars går dom in och ut ett visst antal ggr per dag..
det rä juh roligt att veta vilka som läser min lilla blogg.... =)

Bye bye...

Fredagsmys....

Fredag, fredag..äntligen helg igen och Marcus får vara hemma lite mer. Helgen bjuder bland annat på en liten cruising kväll ikväll ... vi ska åka lite med gammelbilen i stan med Zannah och Charlie. Det bli rlite vindrickande och massa skitsnack... det ska bli jätte roligt!!
Imorrn ska vi hitta på något med en av marcus kompis med familj... tror det kommer bli kolmårdens djurpark... men jag vet i faan om jag vill traska runt där om det är sånt här väder... det blir juh FÖR varmt.. Annars så blir det nog lite bad och grillning nånstans... =)
Nästa vecka åker vi  till powermeet i västerås.. det ska bli kanonroligt.. känns inet somd et var ett år sen man var där men det är det... fick ett sms av en tjej som bor där uppe Sanna heter hon... hon undrade vilken dag vi kom upp. det ska bli jätte kul och träffa henne och hennes familj igen!!
Det kommer bli mycket åkande med gammelbilen, shopping i västerås, mycket god mat och lite vin... och ännu mer skitsnack och skratt =)
Nej nu ska jag göra mig klar inför kvällen!!

Bye bye


Snart är det dax att åka på semester!!

Ja då har snart Marcus semester... det ska bli sååå skönt och roligt =) Nästa vecka åker vi till Västerås tror vi åker på onsdag kväll eller tidigt torsdag morron... Powermeet börjar juh på torsdagen så det vore juh bar o komma dit dagen innan... =) ska bli kul och träffa alla människorna där igen!! Förra året var jag gravid när vi var där och nu ska Freija med och träffa allt folk. Vet inte hur vi ska bo än men antigen blir det husvagnen eller hos några vänner till Marcus familj.

Sen håller jag på och tittar lite på campingar på öland det blir nog några dagar där i sommar oxå. Marcus kompis Henka och hans tjej Emelie fick barn några veckor efter oss så jag  tror vi åker dit med dom.. det ska bli riktigt trevligt!! Massa prat och skratt... kommer säkert bli en del vinpimplande och grillande...och om vädret tillåter en del bad på den fin fina stranden.... =) Vi var juh på öland förra året och på sonjas camping tror det blir det iår oxå omd et finns plats för oss där =)
Ikväll ska vi åka en tur till landet och sova där tills imorrn ska bli härligt och komma iväg lite även omd et bara är för en natt... men jag behöver vara hemma och fixa och tvätta och packa inför nästa vecka... det är juh en del som ska packas med. nej om man skulle gå ut och sola lite eller iaf busa med Freija på filten...*S* Hon sitter helt själv nu det lilla livet krypa håller hon på med oxå men hon kommer inte riktit framåt *S* hon blir så förbannad när det inte funkar och bara skriker o gapar..*S*  Får se om vi tar ett dopp på landet ikväll omdet är skönt i vattnet vilket jag iofs tvivlar på... Loke kommer nog bada han blir helt galen nrä han är nära vatten..*S*

Avslutar med en bild på kvällsmaten igår..*S* :


Bye bye!!

Glad Midsommar =)

Ja nu var det ett tag sen igen... det har varit mycket här som vanligt. Freija har varit sjuk och fått antibiotika och luftrörsvidgande så det vart ingen Magnetröntgen för henne i onsdags. Känns jätte tråkigt när man gått och ställt sig in på det men det är skönt att dom tog hennes förkylning på allvar och tyckte därför att det var onödigt att söva henne. Så nu får vi vänta till i höst. Så vi har mest varit hemma och tagit det lungt. myst mycket och fixat inför syrrans 25 års fest =)

Så idag Midsommar afton ska vi på 25 års galej =) Min lilla lilla syster blir 25 år på söndag... herregud där kan man verkligen undra vart tiden tog vägen!? För mig kommer hon alltid att vara 12 *s*

Förra veckan var vi på student oxå min "lilla" kusin tog studenten =) det var jätte trevligt och vädret var helt ok... inte regn iaf!!


Nej nu ska jag fixa klart med allt har lite kvar att fixa med.. ska försöka hinna med att göra en krans... eller oxå gör jag den hos mamma och pappa... där ska vi vara om ca 40 min för att sen vänta på en hemlig gäst till fiahs fest.. vill inte skriva vem för risk att hon läser det... *S*


Kram på er alla glada och trevlig midsommar på er!!!

Grannbebisen har kommit =)

I morse vart Fredrik och Ulrika (våra grannar) föräldrar... så otroligt roligt.. äntligen fick vi reda på att det var en liten kille som gömt sig i magen... Grattis på er!!!

Igår gick jag och marcus på bio vi såg Änglar och demoner  =) kanonbra film jag tyckte den var spännande från början till slut..=) Freija var hos Farmor PIa och det hade gått jätte bra!! Skönt skönt!!
Idag har vi bara varit vi har haft en mysdag med myskläder och filmtittade... vi har även hoppat hoppgunga legat och kämpat med att försöka krypa och även försökt sitta helt själv.. det går kanonbra. det är inte riktigt  i balans än men det kommer nog snart... =)
Imorrn är det studentdax... min kusin sandra tar studenten så vi ska vara på hagagymnasium kl 16 tror ajg det var för att se utspringet.. ska bli riktigt roligt...

Fredag ska vi på firmafest lite grillkväll ska bli mycket roligt att träffa alla som man jobbade med förut =) För mig blir det nyktert jag tänkte köra hem... Lördagen ska jag försöka städa heeeeela dagen måste få helt iordning här nån gång... känns inte som det händer mycket... man gör väl mest det som verkligen behövs som damsuga, tvätta golven, diska, tvätta, ja sen har man juh lite saker som inte står där det ska... det ska jag ta itu med på lördag tänkte jag...

Nej om man skulle borsta tänderna och försöka gå ut med hundarna en sista gång kanske.. marcus kommer hem om typ en timma då har han varit på bio med en kompis till honom.. dom skulle se Terminator tror jag det var..*S*
sen blir det sängen... borde sova imorrn ska vi upp relativt tidigt ch fixa med blommor... sen ska vi upp till sjukan och hämta lite papper ang freijas magnetröntgen... usch det kommer bli jobbigt... så nästa vecka på onsdag tidigt kan ni juh tänka på oss då är det dax för Freija att sövas... usch o fy... men men...

Natti natti på er

Svar till Lillan:

Freija har Akondroplasi vilket betyder att hon är kortväxt.
Nu undrar juh jag om jag vet vem du är? vet juh en Lillan tänkte om den jag tror det är?? *nyfiken*


Freija in sin nya fina hoppgunga... Det ska sitta en propeller fram oxå så det ser ut som ett flygplan.
Hon tycker detta är det roligaste som finns.. hon blir helt tokig när man sätter henne här..=)


Fy skäms på mig!!!!

ja herregud det är en hel vecka sen jag skrev sist... fy på mig!!!! Har satt mig vid datorn många ggr och påbörjat men inte slutfört har kommit upp en del andra saker som gjort att jag itne hunnit skrivit klart... men men nu ska jag se om jag lyckas denna gång!!
Måste berätta om i lördax när vi var i Vimmerby och besökte Astrid Lindgrens Värld =) Det var så otroligt roligt och nyttigt för oss som föräldrar...där fick vi träffa barn i olika åldrar och även vuxna med samma diagnos som Freija... och det var roligt att se att det funkar när dom är äldre oxå!! Träffade två mammor som jag har konakt med via forumet  det var jätte trevligt!! Freija tyckte det var jätte roligt hon ville helst inte ligga i vagnen utan ville helst bli buren så hon kunde se vad som hände runt om... =) Vädret var kanon solen lyste och det var lagom varmt.. =)


Gräsätarn Freija...*S*

På lördax kvällen var vi på BeerBurnBall på himpafältet.... det var några av marcus kompisar som var där och körde brännboll... det var jätte trevligt!! Kul att träffa folk man inte träffar så ofta!! Freija hon var med hela tiden... trodde hon skulle vara jätte trött efter dagen som varit men icke det... hon skrattade och "pratade" med alla..=) Sen när vi satt oss i bilen då vart hon väldigt trött och ville bara skrika... inte så roligt... men hon kom snart till ro och somnade...

Veckan nu har varit ganska slö men ändå en del och göra... jag har varit inne på jobbet och träffat Farmor pia, varit hos kuratorn för prat om freija och bidrag and stuff, Freija har varit med sin mamma i "lagårn" och träffat kossorna.. det var en hit... =) Hon tyckte först att det var lite läskigt men sen skulle hon ta på dom och grejja...*S* hon tyckte därimot att deras lååååånga sträva tungor inte var lika trevliga...tycker iofs inte mamma sarah heller.... Pappa Marcus har varit ute med jobbet två ggr denna vecka så ikväll hoppas vi få ha honom hemma... han var ute tis och tors med olika samarbetspartners... men som tur är har det int blivit så där jätte sent innan 12 båda kvällarna...
Idag är det fredag och vi ska hyra film och käka nått gott =) dricka ett glas vin eller två tycker jag nog att jag är värd!!  Helgen skulle vi åkt till skänninge med gammelbilen men jag tror inte det blev nått med det... vädret skulle bli skit! så imorrn ska vi fixa med husvagnen så den är klar för att skjutsas ner till landet... sen ska vi hälsa på våra grannar oxå =) Ska bli trevligt känns som det var jätte länge sen... och det kanske det är oxå när jag tänker efter... jag är helt veckovild har inte koll på dagarna längre.. men men... Nu ska jag dammsuga klart och sen blir det och vänta in marcus efter d3et blir det inhandling av lite mat och grejjer =)

Kram och heej


Freija och mamsen i vimmerby =)

RSS 2.0