Helgen...

som var har varit jätte mysig... =)

Fredag var vi hos mamma och pappa grillade lite och bara var... =) Freija har fått en skrinda av sin mormor och morfar så den har hon åkt i... =)

Lördagen var vi och plockade svamp det var så lungt och skönt i skogen...vi hittade en del svamp som vart en en JÄTTEGOD svampsås senare när vi grillade (igen)

Söndagen fick vi ett ryck och åka till Stockholm för att hälsa på Therese, Wille och Neo... och Knutte deras inneboende den här veckan... =) Det var jätte trevligt men tiden gick väl lite väl fort tyckte jag!!! Vi käkade gott och snackade massa skit... vi hann även med att gå en sväng på en marknad där vi köpte chockladbollar eller ja vad det nu var!? dom var ganska goda iaf...*S* Freija och Wille lekte och busade dom såg ut att ha skoj =) När vi åkte hem somnade Freija nästan på en gång och sov hela vägen (nästan) själv somnade jag ovaggad när jag kom hem =) Såååå skönt!!!
Nästa vecka ska vi träffa dom igen för en längre träff vi ska åka till parken zoo i Eskilstuna på tisdag sova där till onsdag då dom ska följa med oss hem =) det ska bli jätteroligt!!!

Dagen idag har varit väldigt slö... marcus åkte och jobbade imorse han skulle egentligen ha haft en veckas semester tilll men han tyckte han kunde jobba så han kan vara med när Freija ska opereras ist... skönt det.. så i dag har det varit tomt hemma...Nu när han kom hem hade han köpt ost och kex, godis och chips så det blir en riktig myskväll... kommer nog somna ovaggad inatt oxå. =)

Nej nu vill Freija ha lite uppmärksamhet så det ska hon få =)

Kram kram....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0