Melodifestival =)

Då börjar dom här underbara lördagarna igen.. =) Vi har som tradition att umgås med familjen Maxlunds och käka lite mat och dricka gott och sen se på just melodifestivalen!! såå himla mysigt!!  Så nu inväntar vi marcus så vi kan göra oss klara inför kvällen =)
Dagismötet gick bra i torsdax mycket intressant och mycket trevlig personal.. tror inte det kommer bli några problem att inskola freija ... Skönt det!!! hon gick iväg själv med dagispersonalen när vi var där o brydde sig inte särskilt mycket om oss.. känns bra!!! Nu ligger ju dagiset i navestad men kommer redan i sommar att flytta till Rambodal hoppas vi hittar något fint hus eller lägenhet att bo i snart!! eller en tomt som man kan bygga på!! det skulle inte vara fel!!!Ja vi får se vad vi hittar på ... Håller på o ska få en tid hos en sköterska som är specialiserad på sömn störningar o se om vi kan komma på nån lösning  på freijas problem!! Hoppas hoppas!!!
Imorrn ska vi på dop!! det ska bli mysigt det är min kusins lilla kille som döps ska bli mysigt o träffa alla kusiner igen!! det var juh ett tag sen nu.
Nej ska börja leta fram lite melodifestivals kläder då.. lite glitter kanske??
Bye bye på er!!



Det här är riktigt fredagsmys =)

Kommentarer
Postat av: Malin

Visst är det UNDERBART med Melodifestivalen??? Jag har längtat ett helt år nu ju!! ;0)

Hoppas att ni hittar nåt bra boende snart!! O Rambodal är ju KALAS fint!! ;0)

Håller tummarna för att ni får bukt med stackars Freijas sömn "problem" snart så ni får sova ordentligt allihop!! ;0)

2010-02-07 @ 12:31:57
URL: http://www.nogg.se/MalinKungshammar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0