Buffar o buffar...

Sitter just nu i datarummet o bara slösurfar... freija ligger o tittar på tvn o myser med lite välling... även fast febern har gett med sig vill hon inte ha nån mat... men skönt ändå att hon dricker =)
Ska snart ta o åka hem till mamma o pappa en stund. ska se om vi kan ta en promenix nu när det är liet halv mulet o skapligt skönt ute... Freija blir helt slut när det varit så varmt. Sen skulle Camilla komma oxå vi har inte setts sen i påskas... så det ska bli såå kul vi har en del o prata om..*S* även om det brukar bli låååånga telefonsamtal så är det ännu bättre när vi väl ses!!
Sitter just nu o känner på nån liten filur som buffar omkring i magen... älskar den här känslan... helt overklig.. hade nästan glömt bort hur den kändes... o nu förstår ajg att jag har saknat den..*S*
Freija hon är så gullig nu när vi ska sova om kvällarna... hon ska först pussa pappa gonatt o sen när vi gått o lagt oss vill hon pussa o krama magen innan det är dax för mig att få min gonatt puss... det verkar som hon förstår att det är nått litet där inne.. =)
Om man skulle ta o fixa till sig lite innan det är dax att åka... ska försöka hinna med o damsuga lite oxå...

ha en bra dag alla =)

Bye bye


Kommentarer
Postat av: Ann-sofie

Vad tror du om en bild på magen snart?

2010-07-01 @ 13:32:15
URL: http://annsofie83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0