snö snö snö snö...

ja det snöar ute igen... o det är inte lite det snöar... herregud säger jag!!
Här har det väl hänt lite sen sist... jag har juh då börjat jobba men det skrev jag säkert sist oxå..*S*
Det är himla kul tråkigt bara att freija varit sjuk hit o dit ett tag... jobbigt men det är väl så det blir. Sen har Freija fått dagisplats i smedby känns kanonroligt.. träffade dagisföreståndaren igår tillsammans med en snubbe från kommunen ang Freijas resurshjälp. Det låter juh kanon än så länge iaf.
Lägenhet har vi inte hittat någon?! Känns riktigt tråkigt. Vi vill ju in till stan nu typ!!  Det blir juh lättre för freija med dagis o så där... men men vi letar vidaer vi har juh varit på en visning i söderköping för ett tag sen.. det var katastrof lägenhet... så synd men men det är väl bara o glo vidare... *suck*
Vi har börjat umgås med en gammal kompis till marcus och hennes blivande man (som är en gammal vän till mig) Linn och Kim heter dom. Linn har samma diagnos som Freija. Freija och Linn är värsta polarna... man får inte ta bort freija från linn för då är det gråtfest som gäller..*S* Helt otroligt dom två hittade varann på 2 minuter..*S* Vi har väldigt roligt när vi ses!! Skoj som bara den.. sen har dom juh en så otroligt söt hund och en mysig katt oxå..*S*

Nej nu gnäller lilla gumman igen... hon ligger i soffan o har feber.. inte kul alls tycker hon... *suck* o ja gtycker det är riktigt tråkigt!!!

Bye bye på er!!!

Semla är sååå gott!!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Ja vi trivs verkligen ihop jag och lilla freija.. Hon är ju för härlig, men det är ju även du och marcus. Världen är ju bra liten, kul ändå att vi fick upp en sån bra kontakt. inte nog för lilla freija.. Hon och jag är ju bästa vänner !!:)hehe.. Men som sagt kul är det att vi har fått upp en sån fin kontakt.. ha det gott..

2010-01-27 @ 17:39:57
URL: http://ackebus.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Naww så söt! :D

2010-01-27 @ 17:58:12
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Ingibjörg Ruth

super cute bild ^^. hoppas att du har en bra kväll (:

2010-01-27 @ 18:00:53
URL: http://friiss.blogg.se/
Postat av: a

ja hehe!

2010-01-27 @ 18:09:53
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Emma Svensson

Sötnos! Skönt att det känns bra med dagis, håller tummarna för att ni hittar en lägenhet!



Kram

2010-01-27 @ 21:45:55
URL: http://linusludde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0